Workshop: Akryl Naturalisme (fotorealisme)

​Hvornår:

Søndag d. 11. april 2021 kl. 10.00-16.00. 

Pris:

500 kr. hvis du medbringer egne materialer 

700 kr. inkl. alle materialer

Betales senest på dagen for workshoppen på mobilePay, kontooverførsel (oplysninger tilgår ved tilmelding) eller kontant.

Tilmelding senest 6 dage før opstart af den enkelte workshop. 

Hhv. d. 11. jan. og 5. april.

Beskrivelse:

Workshoppen er for dig der gerne vil blive bedre til at male naturalistisk og fotorealistisk og gerne vil arbejde med detaljer.

Workshoppen vil være en blanding af teori og malearbejde, med størst fokus på malearbejdet.

I løbet af dagen vil vi komme ind på følgende emner: Motivopbygning, optegningsmetoder, grisaille, farvevalg, blanding af farver, detaljering, detaljering og detaljering😉. Jeg vil forsøge at flette det lidt mere teoretiske ind i konkrete opgaver, hvor teorien afprøves i praksis.

Der arbejdes med to billeder, for bedre at udnytte tiden (selv om akryl tørre hurtigt, vil der være lidt tørretid) og så der kan arbejdes med flere forskellige optegningsmetoder, så I får mest muligt ud af dagen.

​Materialeliste:

  • Foto referencer til motiv (se forberedelse)
  • 2 Lærreder i størrelse 40×50 cm
  • Akrylfarver i en god studiekvalitet (fx Galleria fra W&N) eller farver i kunstnerkvalitet.
  • Pensler: en bred (>3cm til baggrund) og jeg plejer at bruge en 8 og 4 til grov modellering og så en nr. 1 til finere modellering og detaljepensler fx 0,2
  • Staffelier kan lånes, jeg har nok til alle.

​Forberedelse:

Vælg motiv.

Find gode fotos af motivet eller modellen og udskriv i flere eksemplarer og forskellige størrelser (og forstørrelser/nærbilleder) evt. også i sort/hvid, da dette kan være en hjælp når der skal males senere.

Gode fotos er efter min mening skarpe, forstørrelsesegnede og med en god lyskilde, gerne skråt fra oven. Ikke for mørkt og ikke for lyst, så der er nogle gode bløde skygger.

​Covid-19

Der er håndsprit i massevis.

Lokalerne er store og luftige (der er plads til 20 kursister i hovedlokalet, men jeg kører med max 10 kursister pr. hold).

Jeg vil bære mundbind når der er behov for at jeg går rundt og vejleder den enkelte. Derudover er det op til den enkelte om der bæres mundbind, med mindre andet meldes ud af sundhedsstyrelsen.

instagram

Følg med på instagram​

facebook

Find mig på​

Facebook​

​Her deler jeg, når der kommer nye kurser samt stort og småt i min kunstverden.