​Onsdagstegning

​Hvor:

Afholdes i Galleri Vest, Hajslundvej 1, 7500 Holstebro 

Hvornår:

Hver onsdag fra 16-18.

Pris:

40 kr. pr gang (dækker leje af lokaler, kaffe, vejledning/sparring/let undervisning)

Beskrivelse:

​Onsdagstegning er for dig der gerne vil tegne, male og være kreativ sammen med andre ligesindede, hvad enten du har været kreativ i lang tid, men savner selskab eller aldrig har tegnet og malet før, men gerne vil i gang. Det primære er at vi hygger med vores kreativitet og hinanden.

Vi afprøver forskellige materialer og teknikker, men det er helt op til dig hvad du gerne vil arbejde med og der er plads til alle uanset niveau.

Du medbringer selv de materialer du gerne vil arbejde med, hvis du allerede ved hvad du gerne vil. Eller du møder op og lader dig inspirere, jeg har lidt låne grej i udvalgte materialer til den første gang.

Du kan komme en gang imellem eller hver tirsdag, det er helt op til dig, du betaler nemlig kun når du er tilstede.

Jeg vejleder og svare på spørgsmål, men der er altså ikke tale om decideret undervisning.

De forskellige materialer jeg forestiller mig der kan være mulighed for at arbejde med kunne være: Blyant, Farveblyant, Tusch, Oliepastel, Kul, Softpastel, Akvarel, Gouache, Akryl (på papir eller lærred max. str. 40×40 cm), mixed media. Men det kan også være så meget andet.

​Der arbejdes koncentreret 😉

​Covid-19

Der er håndsprit i massevis.

Lokalerne er store og luftige (der er plads til 20 kursister i hovedlokalet, men jeg kører med max 10 kursister pr. hold).

Jeg vil bære mundbind når der er behov for at jeg går rundt og vejleder den enkelte. Derudover er det op til den enkelte om der bæres mundbind, med mindre andet meldes ud af sundhedsstyrelsen.

instagram

Følg med på instagram​

facebook

Find mig på​

Facebook​

​Her deler jeg, når der kommer nye kurser samt stort og småt i min kunstverden.